Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (3.20 secunde)
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
De asemenea, toti candidatii propusi pentru a intra in Consiliul National si comisiile partidului au fost validati de catre cei prezenti la Congres. ... "La Congres, am putut sesiza, in mod evident, dorinta de schimbare si modernizare a partidului".
Doctorand in stiinte politice, Dan Voiculescu a tinut sa faca o trecere in revista a principalelor doctrine politice in fata delegatilor la congres.
Victor Ponta, presedintele Tineretului Social-Democrat (TSD), a declarat ieri ca ideea organizarii unui Congres extraordinar al PSD este „o mare greseala“. Ideea organizarii unui Congres extraordinar al PSD are din ce in ce mai putini adepti in randul social-democratilor.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu au anuntat la Iasi ca nu exista disensiuni in partid, ca nu se va convoca un congres extraordinar pana in 2007 si ca Iliescu ramane un respectabil fondator de partid.
Conducerea PSD a decis ieri ca un congres extraordinar al partidului nu se organizeaza si nu este oportun, a declarat liderul social-democrat Mircea Geoana. In acelasi timp, partizanii „la vedere“ ai ideii unui congres extraordinar au fost din nou pusi la colt.
Deputatul independent Corneliu Ciontu (foto) a fost ales sambata presedinte al Partidului Popular (PP), in urma schismei PRM, la primul congres al acestei formatiuni.
La congresul de la 9 decembrie se va vota modificarea Statutului, iar acest congres va fi precedat de o ampla dezbatere interna pe principalele elemente ale programului si alte Statutului", a spus Geoana.
Varianta organizarii unui Congres extraordinar a fost respinsa Cei prezenti la sedinta de ieri au decis ca "nu exista motive temeinice pentru organizarea unui Congres extraordinar".
Liderul PNL Galati a mai precizat si faptul ca cei din conducerea partidului au luat decizia de a se reveni la votul uninominal la Congres pentru ca este mai democratic. “Sper ca acest congres sa fie un semn de forta al PNL.
Aplicabilitatea ideii promovate joi de Adrian Nastase ar putea insemna organizarea unui congres extraordinar care sa aleaga o noua conducere pentru PSD.
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a anuntat ca va propune la Consiliul Reprezentantilor Unionali a UDMR convocarea unui Congres extraordinar al Uniunii si restructurarea acestei formatiuni politice.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, ca reactie la cererea liberalului Salavastru de organizare a unui congres extraordinar, ca el pledeaza pentru organizarea congresului conform prevederilor din statut si nu pentru unul extraordinar.
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
vor incerca sa organizeze un congres aranjat", cu cat mai putini delegati, alesi prin criterii "mai putin democratice", iar in aceasta situatie "PSD se va rupe". ... vor incerca sa organizeze un congres aranjat. Adica un congres cu cat mai putini delegati, alesi pe criterii mai putin democratice.
Pentru a intelege cat de aproape este PSD de repetarea totala a scenariului de la congresul din 2005, va supunem atentiei cateva extrase din discursul rostit atunci de Ion Iliescu, la Consiliul National care a avut loc nu mult dupa congres.
In fond, multi se pozitioneaza acum in vederea competitiei de la Congres. ... Poate ca la Congres ar trebui sa alegem doar presedintele si, daca se aproba reinfiintarea postului, presedintele executiv, iar restul echipei sa fie aleasa intr-un Consiliu National, posterior Congresului.
"Este posibil sa ma retrag chiar la Congres, ca sa nu fiu parte la astfel de idei.
"Acest congres poate sa marcheze o relansare a activitatii PSD, lucru necesar nu atat pentru partid, cat pentru societatea romaneasca. ... Un Congres nu se poate limita doar la acest moment, el trebuie sa marcheze conturarea clara a catorva linii majore pentru activitatea ulterioara a partidului, intemeiata pe cauzele esecurilor.
Toate cele noua candidaturi la sefia PSD au fost validate astazi inainte de congres, in timp ce candidaturile lui Florentin Pandele si Nicolae Badalau pentru functii de vicepresedinti au fost invalidate. ... Delegatii la congres nu vor vota modificari la Statut, acesta urmand sa fie amendat la un congres ulterior.
google-analytics.com